Jullov!

Ja, minst sagt! Nu är det bara några få minuter kvar, sen är jag ledig i drygt två veckor! Det ska bli så obeskrivligt skönt. Efter denna tuffa hösten med både ångest-attacker, hästproblem, dryga killar, bråk med kompisar, pengar som inte räcker till och mycket annat trist så ska det bli skönt att få pusta lite.
Nu ska jag inte vara negativ, speciellt inte eftersom jag nyss skällde på Mr C. Nej då, jag har upplevt mycket positivt också. Jag har lärt känna nya människor, både på jobbet, i stallet och rent allmänt. Ett par enastående fester har också ägt rum. Men mestadels är det ju hästen och familjen som genererar mest lycka :) En hästpuss och en kram från mamma är guld värt när mörkret känns kvävande. Och även om hästen inneburit en hel del problem så är det denna lilla (eller rätt stora och blöta) hästpuss som gjort att det alltid varit värt det!

"Jullovet" kommer att fyllas med diverse roligheter, bl.a en massa stall och hästar, jul och nyår förstås, nya löften, festande och förhoppningsvis en massa mys!

Så nu ska jag ut och fira! :D

Nu är annonsen uppe...

Nu finns den uppe... En rykande färsk annons. Ska lägga upp en likadan på Bukefalos, Equippa, Hästnet och liknande sajter.

Usch, känns sorgligt men ändå befriande. För jag vill ju behålla henne...

http://www.blocket.se/vi/19522522.htm?ca=20_s



...



Lilla hästen

Nu vill jag att allt ska lösa sig. Jag vill ju inte sälja henne, men jag tycker det är synd att hennes potential ska förspillas genom att bara stå och skräpa i ett stall. Så därför har nu jag och Jenny ännu en ny plan.

Planen ser ut som följande;

 - Nu under julsemestern kan jag vara i stallet varje dag, hela dagarna :)
 - Jenny kommer också vara ledig en hel del, och då har hon lovat mig att rida Letzie. Varje dag under en hel vecka.
 - Därefter ska jag sitta upp och rida henne kontinuerligt resten av ledigheten.
 - Efter semestern ska jag få låna familjens ena moppe, och då kommer jag inte längre kunna skylla på utebliven skjuts. 
 - Då ska Letzie äntligen få ridas 5 dar i veckan, precis som hon behöver!

Håller tummarna för att det ska fungera!


Köpa vovve?

Var och pratade med kuratorn idag, och hon föreslog att jag skulle köpa hund. För att råda bot på både motionen och ensamheten. Låter inte så dumt, men kommer det att gå? Här nedan följer iaf ett par bilder på den lilla odågan som det isf blir :)



...

....


Det är ju verkligen så man smälter! Måste hem och fundera lite. Ska åka och kolla på vovven imorrn. Ikväll ska jag få låna hem Fia utav Jenny, för att få känna på hur det är :) Ska bli så roligt!

Trött på så många olika sätt

Usch, usch. Det är väl det mest använda ordet i både tankar och prat just nu. Min kropp är trött efter all stress. Men stressen är inte alltid fysisk, utan mest mental. Och detta har resulterat i magkatarr. Innan i höstas led jag ju utav spänningshuvudvärk och nu har det alltså letat sig ner till magen...
Huvudet är trött på alla tråkiga tankar som ständigt surrar. Kärleken - både i detta nu och det som varit, hästen, kroppen/vikten och mycket annat. Snälla, låt mig gå in i viloläge och bara försvinna från allt negativt för en stund.

RSS 2.0