Varmt!

30 grader för att vara exakt, det var vad bilen sa när vi körde hem från dagis idag :) Jag är väl iofs inte jätteglad i när det är för varmt men känns ändå skönt att sommaren är här! Kanske vore passande med lite nypotatis ikväll? ;) Vi sitter iaf ute i skuggan under ena äppelträdet och njuter, jag och barnen :)




Medan Lovelia sov i förmiddags så fick jag gjort en del förberedande arbete ute bland bommar och plank, min tanke är att gå och fortsätta strax efter att Christoffer har kommit hem :) Det är nämligen dags för alla roliga färger nu ;) Måste även ta ett ryck med mina stöd, har satt fötter på 5 av 16 men bara ett har jag fått borrat alla hål i. Så jag har att göra ett tag till ;)

Åskoväder!

Jisses vilket oväder här är nu! Planen är att åka på Eamonträning och den börjar om lite drygt 90 minuter. Hästarna är dock uppe i backen och jag som är livrädd för åskan ger mig inte upp och hämtar dom nu! Det blir Christoffer som får gå men honom vill jag inte släppa iväg i vilket väder som helst. Hua, hoppas det drar iväg snart. Om senast en kvart måste hästarna hämtas för att jag ska hinna, känns sådär. Hatar dessutom att åka på träning och behöva känna sig stressad. Men det ska nog ordna sig :)

RSS 2.0