Diet.



Dags att gå på diet. Sahlgrenska metoden för att vara exakt. 4 veckor av hårt slit för att enbart äta ytterst lite och bara stå ut! Jag kan inte garantera att det kommer att gå, men jag ska iaf göra mitt bästa för att klara det. Det är verkligen dags att gå ner i vikt, var inte roligt alls att ställa sig på vågen sist...



Äntligen fredag!

Ja, nu är det äntligen fredag igen. Idag kommer mor min och lillasyster Olivia ner och hämtar mig och Toulouse. slipper vi åka den där nedrans bussen... Ska hem till Falkenberg och äta massa goa tacos med familjen. Tobbe ska också givetvis vara med! Fredagsmys är härligt!

Skulle vara riktigt bra med en promenad också. Kan behövas.

Älskade Tobbe.



Tobbe gjorde en jättefin bild till mig, jag la till ett citat från honom...

image3

Fina Tobbe, du är verkligen helt underbar!

Segt.

Ja, det är verkligen segt att sitta på jobbet idag... Vill hem, vill till Tobbe, vill BORT. Inte för att jobbet är tråkigt, utan för att det bara är så SEGT idag!

Jag har börjat fundera på om jag faktiskt är allergisk mot min stackars kattunge Toulouse ♥. Min kropp vägrar ju bli frisk, är ständigt täppt i näsan och nu har jag fått en fruktansvärd slemhosta. Låter det vettigt överhuvudtaget? Jag och mamma kom överens om igår att när det börjar bli lite varmare ute så får nog lilla Tulle flytta bort till föräldrarna istället. Där kan han både vara ute och ha en massa yta att leka på. Det mår han nog bättre utav. Han är verkligen hur söt som helst, vill verkligen att han ska kunna bo kvar hos mig, men när man verkligen ser hur han ändras när han är hemma hos familjen så känns det bara själviskt att behålla honom. Men just nu måste jag det, för två utav syskonen är ju faktiskt allergiska... Så snälla, ge mig fint väder! NU!

Dags att gå hem...

Då var det äntligen dags att gå hem. Och ändå sitter jag här och drar mig.

Har suttit inne hos Kundtjänst och friskat upp minnet lite vad gäller att lägga upp beställningar. Känns skoj att få lära sig en massa nytt och att mina chefer verkligen tror på att jag kan lära mig så mycket. Är tänkt att jag både ska kunna Kundtjänst, en bit utav Teknisk Support och hjälpa till som en slags assistent åt Malin på Faktura-avdelningen. Samtidigt som jag ska köra min ERF = Emergency Reaktion Force. Vill lära mig allt på en gång, och tänk om det ändå hade vart så enkelt. Men just nu får jag bara koncentrera mig på att sköta all logistik, tills övergången är gjord.

Så, där var en liten överblick i vad jag kommer syssla med den närmaste framtiden :)

Kanske dags att gå hem?

Välkommen till min nya blogg!

♥      Då var man ännu en bloggare i världen!      ♥




Och det känns bra! Dock kommer sidan garanterat vara under konstruktion under en viss tid. Är helt lost när det gäller sånt här, men jag har gett mig den på att det ska bli bra ändå! Har länge sökt en bra plats att få rensa mina tankar och vad som händer. Älskar att hålla koll på vad som händer/har hänt i min vardag. (Detta är inget egocentriskt, bara ett behov av att själv kunna gå tillbaka och läsa det som har hänt.) Det är skrämmande hur lätt man annars glömmer...



♦  Håll till godo!  ♦

RSS 2.0